FOTO Anca Farm a inaugurat o nouă farmacie în Botoșani. Anca Boldea: Vă așteptăm cu mare drag în acest nou spațiu, reinventat, mai mare și mai luminos și cu prețuri mai mici

Lanțul de farmacii Anca, controlat de Anca Boldea, s-a extins în municipiul Botoșani. Societatea comercială Anca Farm SRL a deschis o nouă farmacie pe strada Independenței 4, la parterul clădirii în care au funcționat birourile fostei fabrici de confecții Rapsodia Conf. Întreaga clădire, care a fost cumpărată de omul de afaceri Tonino Boldea, a fost reamenajată, ea urmând a primi destinație de clădire de birouri. În schimb, la parterul său  funcționează farmacia Anca. Noua farmacie a fost inaugurată cu tombolă, spațiu de joacă și sute de produse făcute în propriul laborator.

Mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat, mulțumesc foarte mult clienților pentru perseverența de a veni și în această zi la noi, în care noi sărbătorim 22 de ani de activitate. 22 de ani de echipă, cercetare și profesionalism. Mulțumesc foarte mult clienților pentru că au avut și au încredere și beneficiază de consultațiile noastre atunci când au nevoie, Mulțumesc echipei, pentru că echipa mea de «albinuțe» este una nouă aici și sperăm să satisfacem toate dorințele și toate doleanțele pacienților și clienților. Mulțumesc foarte mult și familiei, care a fost alături de mine în toate aceste zile și vă așteptăm cu mare drag în acest nou spațiu, un spațiu reinventat, mai mare și mai luminos și cu prețuri mai mici, în favoarea clienților. Având în vedere că în ziua de astăzi toate se scumpesc, noi am ieftinit foarte, foarte mult toate produsele. Vă așteptăm cu mare drag”, a spus  dr. farm. Anca Boldea, manager Anca Farm.

În prezent, lanțul de farmacii Anca cuprinde și alte patru locații de vânzare a medicamentelor, una pe Calea Națională la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, una pe Calea Națională, în zona Pieței Mari, una pe Bulevardul George Enescu, în apropiere de Maternitate și una pe Octav Onicescu, la intersecția cu strada Primăverii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *