Jucătorul de la FC Botoșani care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în meciul cu FCSB: „Senzațional! A făcut diferența”

Foto: ProSport

În ciuda unui start ceva mai bun, FCSB s-a văzut condusă din minutul 13. Sebastian Mailatl-a depășit pe Valentin Crețu și a finalizat cu o execuție splendidă din marginea careului.

Până la pauză, FCSB a trecut în avantaj. În minutul 21, Joonas Tamma reușit egalarea cu o lovitură de cap imparabilă. Mingea a șters transversala lui Eduard Pap, iar ulterior a intrat în poartă.

Golgheterul Andrea Compagnoa stabilit scorul pauzei cu reușita sa din minutul 30, când italianul a deviat o centrare a lui Olaru.

Remarcatul lui Ilie Dumitrescudin prima repriză a fost Sebastian Mailat, autorul primului gol al celor de la FC Botoșani, care a marcat spectaculos, potrivit sport.ro

„Un meci foarte bun, cu ritm foarte bun. FCSB a început mai bine. Chiar dacă și-a fixat adversarul, Mailat a făcut diferența, a scos maxim cu Crețu unu contra unu. Execuția este senzațională!

FCSB egalează cu Tamm, la o fază fixă. Sadiku sare, dar nu împinge foarte bine, iar Tamm fructifică. După care, a fost o ocazie importantă pentru Petkovski, singur cu Târnovanu, care a închis foarte bine. În oglindă, Compagno, o deviere interesantă la colțul lung după centrarea lui Olaru”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *