Polițist prins beat la volanul unei mașini

Un subofiţer de la Serviciul Poliţiei de Frontieră Iaşi, Secţia Răducăneni a fost depistat beat criță la volanul maşinii sale personale. Mihai Roca, de 45 de ani, se afla în timpul liber şi cel mai probabil fusese la o petrecere de Sfântul Andrei, scrie Ziarul de Iasi.

Acesta a fost oprit ieri pe la ora 16 de un echipaj de poliţie de la Secţia Răducăneni, pe un drum comunal din satul Rotăria, comuna Ciorteşti. Poliţistul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul i-a şocat chiar şi pe poliţişti: 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi cel mai probabil va fi dat afară din cadrul Poliţiei.

„Conducerea  Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași acordă sprijinul necesar organelor de cercetare penală care instrumentează cazul înregistrat de lucrătorii I.P.J. Iași. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași se dezice de lucrătorii instituției care încalcă legea și va lua măsuri ferme față de personalul din subordine care comite astfel de fapte”, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

COMUNICAT POLIŢIE: În după-amiaza zilei de 30 noiembrie 2022, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răducăneni a oprit în trafic, pe DC 66, pe raza comunei Ciorteşti, jud. Iaşi, un autoturism condus de un bărbat din comuna Răducăneni. Cu ocazia testării şoferului cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *