FOTO! Acțiune pe timpul nopții a polițiștilor rutieri botoșăneni. Motivul pentru care un tânăr a fost amendat cu 1305 lei și a rămas fără permis

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 și 3 au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 85 de persoane și controlate peste 70 de autovehicule, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

De asemenea, au fost efectuate 48 de testări cu aparatul alcooltest. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

În timpul acțiunii, polițiștii au depistat un tânăr, de 22 de ani, din orașul Flămânzi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Șoseaua Iașului, având montat pe bordul autoturismului, un dispozitiv de avertizare luminoasă, de culoare albastră.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *