FOTO Un polițist de frontieră din Botoșani, născut de Ziua Națională a României. Are un nume predestinat

Un polițist de frontieră din Botoșani este născut de Ziua Națională a României și, în plus, are un nume predestinat. Este vorba de Andrei Țară, care împlinește, pe 1 decembrie 2022, vârsta de 37 de ani.  El este angajat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.
Dragostea de ţară i-a fost insuflată de către părinţi, iar cea de meserie de către dascălii săi de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea. Botoșăneanul este de veghe la granițele ţării de peste 15 ani, fiind unul din membrii echipei pe care te poţi baza, după cum spun colegii săi de la PTF Stânca, SPF Vicov, PTF Aeroport Sibiu, unde a lucrat.
Ţară, și ne este atât de drag să îi spunem pe nume, este un exemplu de coleg care a demonstrat că se poate, având curajul şi puterea de a învăţa şi de a se perfecţiona, devenind din agent ofiţer, împărtăşind un mesaj convingător de putere și curaj către toţi cei care îl cunosc.
Căsătorit, tatăl a doi băieţi de şase, respectiv doi ani, poliţistul de frontieră Ţară Andrei se alătură celor care îşi doresc o ţară mai bună în fiecare zi.
„Este Ziua Ţării mele şi este şi Ziua mea! Este ziua care, în fiecare an, mă trimite cu gândul la locul unde am început şi unde trebuie să ajung, pentru binele familiei şi a ţării noastre dragi. Faptul că sunt născut chiar de Ziua României dovedeşte că sunt făcut pentru această meserie, să asigur paza graniţelor ţării noastre”, a răspuns Andrei la întrebarea „Ce semnifică pentru tine ziua de 1 Decembrie?” adăugând din suflet urarea „La mulţi ani, România!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *