Medicul din Botoșani care își roagă pacienții să nu îi mai aducă „atenții”. „Nu își au rostul, ca să nu mai precizez că nu sunt legale”

Foto: GettyImagesdc

În ultimele săptămâni mai mulți medici români au ieșit public și au rugat pacienții să nu le mai ofere șpagă. Este și cazul unui medic din județul Botoșani. Alexandra Ciobanu le cere pacienților săi să nu îi mai aducă daruri de niciun fel, ci să o răsplătească cu un simplu „multumesc”.

„Vin la dvs cu o rugăminte, pentru ca îmi doresc sa avem o colaborare bazată pe respect reciproc: atentiile, de orice natura, oricât de mici si simbolice pot sa para, nu isi au rostul, ca sa nu mai precizez ca nu sunt legale. Va rog mult sa intelegeti asta si sa participam toate la o schimbare mai mult decât necesară..Cafeaua, ciocolata, florile, și toate celelalte, chiar dacă sunt dăruite cu drag, nu sunt necesare. Un simplu “mulțumesc” este mai mult decât suficient! Trăim cu toții timpuri grele, si sunt sigura ca dacă vreți sa dăruiti, găsiți in jur persoane care sa aibă nevoie de ajutorul dvs- ajutați un bătrân sa își cumpere o pâine, ajutați un copil necăjit, cumpărându-i o ciocolata, luati un pachet de faina si lăsați-l pe o banca-sigur va ajunge la cine are nevoie; faceți ce știți, dar va rog sa nu mai recurgeți la niciun fel de daruri atunci când veniți la consultatii!”, a spus Alexandra Ciobanu.

One thought on “Medicul din Botoșani care își roagă pacienții să nu îi mai aducă „atenții”. „Nu își au rostul, ca să nu mai precizez că nu sunt legale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *