El este botoșăneanul care a înjunghiat clientul unui restaurant de supărare că nu a fost angajat

Foto: Observatornews

Botoșăneanul care a înjunghiat clientul unui restaurant din municipiul Suceava de supărare că nu a fost angajat se numește Ștefan Diaconescu, are 23 de ani și este din comuna Ungureni. Marți, 29 noiembrie, acesta a mers la restaurantul Hotel Bucovina, unde în trecut voia să se angajeze. În ziua cu pricina, a intrat în restaurant, unde a început să provoace scandal, cu intenția de a pătrunde în interiorul bucătăriei. Un client de 38 de ani, Gheorghe C., a intervenit, încercând să aplaneze scandalul, motiv pentru care cei doi au ieșit în spațiul public din fața restaurantului.

Conflictul a escaladat, iar botoșăneanul a scos un cuțit și i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului și corpului, provocându-i astfel plăgi deschise. Agresorul a fost imobilizat de polițiști și a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

La fața locului s-a deplasat și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care a preluat cercetările. Cauza a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul
Suceava care s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „tentativă la omor”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Botoșăneanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri urmează a fi prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava în vederea dispunerii unei măsuri privative de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *