Acțiune cu mascații, în noaptea de marți spre miercuri, în mai multe localități din județul Botoșani. Vezi motivul!

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie 2022, în intervalul orar 20:00- 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și de de natură a periclita siguranța cetățenilor, având în vedere obiceiurile care se practică în noaptea de Sf. Andrei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Activitățile s-au desfășurat în comunele Gorbănești, Blândești, Stăuceni, Corni, Vlădeni și Vorona, scopul acestora fiind asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

În cadrul activităților defășurate, polițiștii au legitimat aproximativ 70 de persoane, dintre care 42 de persoane, constituite în grupuri, au fost atenționate cu privire la comportamentul în spațiul public, iar grupurile au fost dispersate.

Totodată, au fost controlate 12 autovehicule și 7 societăți comerciale. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 3.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, menționează IPJ Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com