Doi soți vor să construiască un bloc de locuințe în centrul municipiului Botoșani. Condițiile puse de Primărie

Doi soți vor să construiască un bloc de locuințe în centrul municipiului Botoșani, însă Primăria impune condiții pentru a se putea realiza această investiție. Soții Suzana Andra și Ovidiu Constantin Maxim dețin, împreună cu societatea comercială Corola SRL, un teren pe Bulevardul Mihai Eminescu 56, vis-a-vis de internatul Colegiului Național AT Laurian.

Ei au depus la Primăria documente pentru a ridica acolo un bloc de locuințe cu demisol, parter, două etaje și mansardă. Suprafața pe care ar urma să fie construit blocul depășește 2.000 de metri pătrați.

Pentru că în zona respectivă se află Casa Jean Goilav (imobil de pe Mihail Kogălniceanu aflat în proprietatea omului de afaceri Tonino Boldea), Casa Urșianu – Fisher (fostul sediu al Casei Județene de Asigurări de Sănătate), dar și Casa Memorială Nicolae Iorga și bustul istoricului Nicolae Iorga, administrația locală impune o interdicție de construire temporară, până la realizarea unui Plan Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism aferent, care să fie aprobate în Consiliul Local.

FOTO Lanțul de benzinării Cristal se extinde. În ce localitate din Botoșani a fost deschisă o nouă stație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *