Fonduri suplimentare pentru analize medicale și investigații radiologice. Directorul CAS Botoșani: Pacienții care se află pe liste de așteptare se pot adresa furnizorilor

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani a primit fonduri suplimentare, pe luna decembrie, pentru investigații paraclinice, atât pentru analize de laborator cât și pentru investigații radiologice de înaltă performață RMN și CT.

Potrivit directorului general al CJAS Botoșani, Alina Mustiață, suma alocată suplimentar județului Botoșani este de 540.000 lei. Acesta spune că pacienții care sunt pe listele de așteptare se pot adresa furnizorilor pentru a beneficia de servicii medicale paraclinice.

”Casa de Asigurări de Sănătate are în contract atât furnizori privați de servicii medicale, cât și furnizori de servicii medicale spitalicești, care pot acorda acest tip de servicii medicale, Pacienții care se află pe liste de așteptare se pot adresa atât furnizorilor privați, cât și spitalelor pentru a avea acces la servicii medicale paraclinice. Noi am primit pe luna decembrie, la a doua rectificare, valoarea unei luni: aveam în jur de 550 mii lei și am mai primit 547 mii lei”, a precizat Alina Mustiață.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *