FOTO O tânără din Botoșani, în topul celor mai sexy șoferițe de tir. Mădălina, votată de conducătorii de mastodonţi pe roți

O tânără din Botoșani este în topul celor mai sexy șoferițe de tir. Mădălina a fost votată de conducătorii de camioane și s-a clasat pe locul doi.  Tinerele votate de conducătorii de mastodonţi pe roţi, care circulă pe şoselele din Uniunea Europeană, în topul celor mai sexy şoferiţe de TIR vor apărea în paginile unei calendar dedicat lor, ce urmează a fi editat în ultima lună a acestui an, potrivit Adevărul.ro. Un asemenea clasament este realizat în urma unui concurs inedit iniţiat acum patru ani de către Ilie Matei, alias „Omul şoselelor“, care a creat, pe Facebook, o pagină dedicată conducătorilor auto profesionişti din România, care-şi câştigă existenţa făcând transport internaţional de marfă prin Europa.

Printre ei se află şi câteva sute, dacă nu mii de reprezentante ale sexului frumos, astfel că ideea lui Ilie Matei de a le promova şi în alt mod a prins. Anul acesta, întrecerea a fost denumită generic „Cea mai tare de pe şosele 2022“, dintre tinerele votate cele mai multe sufragii primind Ana Maria Papuc, din Hangu, judeţul Neamţ, pe locul doi a fost Mădălina Hriţcu, din  Botoşani, urmată de Georgiana Ştefan, din Tulcea.

Botoşăneanca Mădălina Hriţcu se „prezintă“ ca având proaspăta vârsta de 28 de ani. După terminarea liceului a „păşit ţanţoş spre viitor“, a urmat o posliceală sanitară, dar la un moment dat a luat calea străinătăţii, iar după 3 ani de muncă soţul, camionagiu, a îndemnat-o să facă şcoala pentru categoriile şoferilor profesionişti.

„Zis si făcut! Eram foarte, foarte încântată de idee şi abia aşteptam să merg să lucrez ca şoferiţă pe camion, dar mai ales să fiu alături de soţ. Acum, după 5 ani de experienţă, am ajuns să spun că «Iubesc ceea ce fac» şi când spun iubesc vine la pachet cu cele bune şi mai puţin bune ale meseriei“, destăinuie moldoveanca pe „Omul şoselelor“.

În acest an, câştigătoarea concursului este Ana Maria Papuc, de 24 de ani, astfel că ea va apărea pe coperta calendarului 2023. Este şofer de 2 ani, fiind stabilită în Anglia, alături de logodnicul ei. A terminat şi ea o postliceală sanitară, dar nu-şi închipuia că, la volan prin Europa, va vedea atâtea locuri frumoase, ţări, oraşe, tradiţii şi culturi: „Muncesc pentru pentru viitorul meu, iubesc ceea ce fac“.

FOTO O tânără din Botoșani a fost votată cea mai frumoasă șoferiță de camion din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *