Un tânăr din județul Botoșani a încercat să-i păcălească pe polițiști când a fost tras pe dreapta pentru control

Un tânăr din Botoșani a vrut să-i păcălească pe polițiști după ce a fost oprit pentru control, însă nu i-a mers. Duminică 27 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 294 A, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mitoc.

Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere, însă în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis pentru vreo categorie de autovehicule, iar permisul pe care l-a prezentat ar fi fost achiziționat de pe internet, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea avea certificatul de înmatriculare suspendat, pentru netranscriere la termen, motiv pentru care a fost dipusă reținerea acestuia de către polițiști.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *