FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta de trei ori în 19 zile. Valeriu Iftime: Dacă echipa mea ia trei bătăi de la FCSB…

FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta de trei ori în perioada 1 – 19 decembrie, de două ori în campionat și o dată în Cupa României. Valeriu Iftime speră ca echipa sa să profite de problemele de la FCSB și să obțină puncte măcar în meciurile din campionat. Patronul de la FC Botoșani chiar a ”amenințat”, în glumă, că, dacă va pierde toate cele trei jocuri, va ”pune lacătul”.

În caz contrar, cu trei victorii, Valeriu Iftime a transmis că s-ar declanșa ”fiesta” în Moldova.

Părerea mea este că dacă ne bate de trei ori consecutiv suntem pur şi simplu… nu suntem fotbalişti. Dacă echipa mea ia trei bătăi de la FCSB eu i-aş închide, aş închide clubul. Dacă batem noi trei meciuri, sună clopotele în toată Moldova. Sper că din meciurile astea, nu doar din cel de Cupă, să scot nişte puncte şi eu. Nu e atât de bun FCSB-ul încât să bată pe oricine”, a declarat Valeriu Iftime, citat deAs.ro.

Pe 1 decembrie, de la ora 19:00, FC Botoșani și FCSB se înfruntă într-un meci restant din etapa a șasea a Ligii 1. În vară, confruntarea nu s-a disputat pentru că echipa bucureșteană era angrenată în preliminariile Conference League.

Pe 8 decembrie, de la 20:00, cele două vor juca, tot la Botoșani, în Cupa României, iar meciul care încheie ”tripla” este pe 19 decembrie, de la aceeași oră, la București, potrivit Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *