Se dau vouchere de 500 de lei pentru elevi în prima săptămână din decembrie. Cine primește banii

Ministrul Fondurilor europene, Marcel Boloș, a mărturisit că aproximativ 190.000 de elevi vor primi vouchere educaționale pentru îmbrăcăminte și rechizite în prima săptămână din luna decembrie. Iată care sunt copiii care vor beneficia de suma de bani!

Ministrul Marcel Boloș a anunțat că aproximativ 190.000 de copii vor primi vouchere în prima săptămână din decembrie pentru rechizite, dar și îmbrăcăminte. Restul de 55.000 de copii vor primi bani până în luna februarie 2023.

Pentru cei 55.000 de elevi nu au fost emise cardurile, însă urmează să se desfășoare procedura pentru a primi voucherele. Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene a declarat că până în prezent 160.000 de copii din familii defavorizate au primit banii.

În anul școlar 2022-2023 sunt 405.000 de beneficiari. Vouchere de 500 de lei vor primi doar elevii care sunt defavorizați și care îndeplinesc condițiile. Suma va fi folosită pentru a cumpăra haine și rechizite.

Voucherele au întârziat deoarece a fost nevoie de aprobare de la Comisia Europeană. Anul acesta au fost mai mulți beneficiari față de anul precedent, iar mai mulți elevi vor primi sume de bani, potrivit spynews

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *