Un botoșănean a fost ucis de porcii pe care îi creștea. A fost găsit în cotețul animalelor de fiica sa

porci in gospodarie la BotosaniUn botoșănean a fost ucis chiar de porcii pe care îi creștea. Nefericitul eveniment a avut loc în localitatea Copălău, bărbatul de 66 de ani fiind găsit fără suflare în conteț chiar de fiica acestuia.

Alertată, femeia a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale. Ajunse la fața locului, acestea nu au putut decât să constate decesul bărbatului, care fusese sfâşiat în mai multe zone ale corpului de porci.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Copălău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 66 de ani, din comuna Copălău, a fost găsit decedat intr-o anexă a gospodăriei. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, victima fiind găsită decedată intr-un spațiu utilizat pentru adăpostul animalelor. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmand ca in funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, au declarat pentru BotosaniNews reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *