FOTO! Cum se întorc pompierii botoșăneni din misiuni: Cu hainele murdare, ude și mirosind a fum…și, de foarte multe ori, cu sufletul făcut bucăți

Cu hainele murdare, ude și mirosind a fum: așa se întorc din misiuni pompierii. Salvatorii botoșăneni au fost surprinși, într-o fotografie, după ce au intervenit, sâmbătă seară, la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Coșula.

Iată ce scriu reprezentanții ISU despre ei!

”Cu hainele murdare, ude și mirosind a fum…așa se întorc din misiuni pompierii….și, de foarte multe ori, cu sufletul făcut bucăți din cauza dramelor prin care trec oamenii care îi cheamă în ajutor… În fotografie am surprins o parte dintre colegii care au intervenit pentru stingerea incendiului de la Coșula, aseară. Au puterea să zâmbească chiar dacă hainele de pe ei sunt aproape înghețate. Aveți grijă de cei dragi și de casele dumneavoastră!”, este mesaju ISU Botoșani.

În urma incendiului de la Coșula, doi bărbați, tată și fiu, de 85, respectiv 51 ani, au rămas fără acoperiș deasupra capului, casa arzând în totalitate. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *