Stimulente financiare pentru cei mai buni elevi din județul Botoșani. Cât vor primi olimpicii din partea Consiliului Județean

Consiliul Județean va acorda și anul acesta stimulente financiare pentru cei mai buni elevi din județul Botoșani.

Stimulentul financiar se acordă pentru elevii care, în cursul anului școlar 2021-2022, au obținut individual, dar și pe echipe, locurile I, II și III la Etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare, pe discipline.

Potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Județean, anul acesta se va acorda pentru Locul I – o sumă egală cu 450 lei/elev/disciplină; Locul II – o sumă egală cu 350 lei/elev/disciplină și Locul III – o sumă egală cu 250 lei/elev/disciplină.

Echipaje/echipe/formații – Locul I – o sumă egală cu 200 lei/elev din cadrul echipei/formației, Locul II – o sumă egală cu 150 lei/elev și Locul III – o sumă egală cu 100 lei/elev

În situația în care un elev a obținut rezultate la etapa județeană la mai multe discipline, se va acorda câte un stimulent financiar pentru fiecare disciplină în cuantumul stabilit pentru locul pe care l-a obținut.

Anul trecut, 456 de elevi olimpici din județul Botoșani au beneficiat de acest sprijin financiar din partea Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *