FOTO! Municipiul Botoşani, promovat la cel mai mare târg de turism din Polonia

În perioada 24-26 noiembrie 2022, Primăria Municipiului Botoșani este parte din cei 18 expozanți din România, în cadrul Târgului de Turism Tour and Travel Varșovia.

Potențialii turiști polonezi atrași de standul municipiului Botoşani primesc informații și diferite obiecte promoționale, materiale de prezentare, broșuri de la colegii din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). Vizitatorii pot viziona și clipurile de prezentare pregătite pentru „Orașul Domnițelor”, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Standul României este amplasat la intrarea principală a spațiului expozițional. Tradițiile și cultura autohtonă sunt promovate prin reprezentații susținute de artiști din județele Maramureș și Suceava, dar și prin demonstrații ale meșterilor populari care aduc în atenția celor prezenți arta olăritului și sculpturii.

La dispoziția vizitatorilor sunt puse și produse tradiționale românești, pentru a fi degustate. La cel mai mare târg de profil din Polonia participă reprezentanți ai autorităților publice locale și ai asociațiilor de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *