Câte zile libere sunt anul acesta de sărbătorile de iarnă

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, angajații români au câteva zile libere legale pe care le așteaptă cu nerăbdare pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Sărbătorile de iarnă de apropie cu pași repezi, iar angajații români se întreabă câte zile libere vor avea de Crăciun și de Revelion pentru a-și face planuri.

În fiecare an, Guvernul României publică o listă cu zilele libere legale. Pentru că multe sărbători au date fixe, numărul zilelor libere diferă de la un an la altul. O astfel de situație este de Crăciun și Revelion, 25-26 decembrie, respectiv 1-2 ianuarie.

În 2022 de sărbătorile de iarnă, zilele libere vor fi mai puține decât în alți ani.

Ce zile libere vom avea de Crăciun, în 2022

De obicei, pe lista liberelor legale sunt incluse prima și a doua zi de Crăciun. În 2022, Crăciunul, sărbătoare cu dată fixă – 25 decembrie, cade într-o zi de duminică, care este deja liberă. Pentru că 26 decembrie cade într-o zi de luni, angajații vor avea totuși o zi liberă în plus.

Zile libere de Revelion 2023

În ceea ce privește Revelionul, 1 și 2 ianuarie sunt declarate zile libere legale. Însă, la fel ca în cazul Crăciunului, prima zi din Anul Nou pică într-o duminică. Având în vedere că 2 ianuarie este într-o luni, românii vor avea un weekend prelungit, informeaza Stirile ProTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com