Micul geniu de 7 ani din Botoșani, lecție de talent. Va recita din opera poetului nepereche în fața întregii țări

Micul geniu de șapte ani din Botoșani, Rareș Prisacariu, va recita din opera poetului nepereche în fața întregii țări. Duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, cei care urmăresc emisiunea prezentată de Fuego vor avea ocazia să îl cunoască pe micul geniu.

Acesta are doar șapte ani, este în clasa întâi și va oferi tuturor o lecție despre talent, despre simțire, despre dragostea de țară.

„Ne va recita din poetul nepereche, ne va face să plângem, îl va emoționa pe Fuego și ne va face să înțelegem că țara aceasta este pe mâini bune, dacă știm în ce direcție să ne îndreptăm privirea și pe cine să încurajăm cu adevărat. Rareș trebuie văzut, cunoscut, aplaudat, pentru că vorbele nu reușesc să descrie ceea ce poate transmite acest copil fenomen, care are drag de România lui și care va ajunge un mare actor!”, spune Fuego.

Are sapte ani si vine din leaganul culturii, de la Botosani, acolo unde urmeaza cursuri de teatru la Scoala Populara de Arte. Inca de la trei ani stia numeroase informatii din multe domenii, se exprima cursiv si retinea texte intregi pe dinafara, cu usurinta. Si nu retine mecanic, avand o memorie fantastica, ci le trece prin filtrul sufletului si a ratiunii sale. Nu face nici un efort pentru asta, se bucura de copilarie si de inocenta varstei sale. Ca el nu sunt multi copii, care să respire cu bucurie România si poezia, să le poarte în piept, în formare, în fiecare tresărire.

Copilul de șapte ani din Botoșani, pasionat de operele lui Eminescu. La patru ani citea singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *