O comună din județul Botoșani a primit finanțare prin programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumurilor

Comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani va reabilita şi moderniza drumurile comunale şi săteşti prin programul „Anghel Saligny”.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat, vineri, 31 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 321.382.067,32 de lei.

Contractele se referă la modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare şi construirea de poduri, iar unul din proiecte aparține comunei Mihai Eminescu, care a primit 20.000.000 lei pentru modernizarea drumurilor.

One thought on “O comună din județul Botoșani a primit finanțare prin programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumurilor

  1. A cata oara le modernizati? Nu se respecta proiectele, se toarna straturi mai subtiri, pietris de rau sau piatra de la Ripiceni in loc de piatra concasata, filer si bitum in doze reduse. Drumul nu rezista decat cativa ani in loc de 10 ani si este nevoie de alte modernizari alti bani cheltuiti, alte comisioane luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *