Primăria Botoșani a cumpărat una dintre clădirile emblematice ale orașului. Pentru ce va fi folosită

Primăria Botoșani a cumpărat una dintre clădirile emblematice ale orașului: casa Ankele, după doi ani de tratative și negocieri. Pentru aceasta va fi achitată suma de 400.000 de euro, în trei tranșe.

„Am semnat contractul de vânzare – cumpărare a acestei case de patrimoniu, cea mai mare clădire din Centrul Istoric, cu suma de 400.000 de euro, pe care o vom achita în 3 tranșe anuale. În perioada următoare vom derula un amplu proces de restaurare și ulterior clădirea va fi folosită ca sediu pentru administrația locală. Odată restaurată această bijuterie arhitectonică, și Centrul Istoric va căpăta un mare plus la capitolul „estetică”.”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

De asemenea, municipalitatea a achiziționat un spațiu din Zona Industrială, un teren în suprafață de 1.135 mp, situat în Zona Industrială – Calea Națională nr.7E, care va deveni loc de joacă. Prețul tranzacției a fost negociat la suma de 58.916 euro, cu achitarea prețului integral anul acesta.

One thought on “Primăria Botoșani a cumpărat una dintre clădirile emblematice ale orașului. Pentru ce va fi folosită

  1. Valoarea prea mare include si niste comisioane babane. Sa va fie de bine. Pentru reparatii vom aduce fonduri europene si un imprumut facut de primarie care va platit din impozitele locale. Alte birouri care nu vor produce nimic si in final se vor inchide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *