Permis reținut pentru conducere agresivă. Un tânăr făcea drifturi într-un sens giratoriu din municipiul Botoșani

Polițiștii rutieri au acționat marți, 23 noiembrie, pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au controlat peste 40 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei.

Totodată, au fost reținute trei permise de conducere în vederea suspendării acestui drept, dintre care, un permis a fost reținut pentru conducere agresivă, constând în derapaje controlate efectuate în sensul giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada Grivița,  de către un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Botoșani.

Zilnic, polițiștii rutieri sunt prezenți în trafic pentru monitorizarea și fluidizarea acestuia și pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *