Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Este vorba de Primăria Comunei Blândeşti, care organizează concurs de promovare în funcția publică, de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I (îngrijire și curățenie). Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist, în cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Școlare. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr.1, Avrămeni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar. Vezi aici conditiile!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor zugrav – faianțar – zidar – lucrător în construcții – tâmplar – lăcătuș. Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor I (îngrijire și curățenie). Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *