WhatsApp introduce o nouă funcție – schimbare uriașă pentru toți utilizatorii

Dreamstime.com

WhatsApp lansează o modalitate prin care oamenii să caute și să găsească companiile mari direct în aplicație, astfel încât să poată începe rapid o discuție, iar întreprinderile să fie găsite mai ușor de către clienți.

Conform unui studiu realizat în luna aprilie a acestui an, împreună cu Kantar, peste 65% dintre oameni spun că preferă serviciul de mesagerie în locul e-mailului și telefonului. Oamenilor le place să aibă un canal direct cu companiile pentru a pune întrebări, a primi asistență și a obține informații despre produse în mod rapid și eficient.

Fără e-mailuri de tip du-te-vino, fără punerea în așteptare. Iar pentru companii, este o modalitate excelentă de a oferi asistență, de a aprofunda relațiile cu clienții și de a încheia vânzări, toate acestea în cadrul unei aplicații pe care aceștia o cunosc și o apreciază.

Oamenii își doresc o modalitate simplă nu doar de a găsi, ci și de a ajunge la companii pe WhatsApp, astfel încât să poată obține asistență rapidă, fără a fi nevoiți să caute un număr de telefon, să trimită un e-mail la o adresă de asistență sau să navigheze pe un website complicat. Și, deși multe companii își promovează deja numărul de WhatsApp pe ambalaje, pe afișajele din magazine și pe website-uri, acestea cer adesea o modalitate mai bună de a ajuta mai mulți oameni să afle despre acest canal.

Funcția Whatsapp Business Search poate fi o versiune modernă a Paginilor Aurii și se poate dovedi utilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Astfel, atunci când o persoană dorește să schimbe o rezervare de zbor sau de hotel sau să obțină mai multe detalii despre viitoarele reduceri dintr-un magazin, poate căuta și găsi în mod convenabil brandul respectiv în WhatsApp și poate începe o conversație.

Momentan, funcția Whatsapp Business Search nu este disponibilă în România și nu există informații despre momentul în care va fi, potrivit Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *