Demisie cu scandal la o primărie din județul Botoșani. „Un primar tânăr dispus să terorizeze angajații Primăriei”

Demisie cu scandal la o primărie din județul Botoșani! Viceprimarul comunei Bălușeni, Laurențiu Lupașcu, a demisionat din funcție din cauza neînțelegerilor cu primarul comunei, social democratul Claudiu Doroftei. Liberalul Lupașcu susține că a ales să renunțe la funcție din cauza comportamentului „de despot” al primarului.

La rândul său, șeful administrației locale spune că nu a avut însă niciun conflict cu viceprimarul și nu înțelege atitudinea sa.

„Astăzi 23.11.2022 mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al Comunei Bălușeni. Am constatat în această perioadă că nu poate exista colaborare între subsemnatul și actualul primar. Un primar tânăr dar cu comportament de despot, dispus să cheltuie sume uriașe pe campanii de imagine, dispus să terorizeze angajații primăriei , să folosească bunurile și resursele finaciare ale primăriei în interes propriu. Comuna Bălușeni trebuie să scape de aceste personaje, așa ziși oameni politici, de fapt, niște disperați să nu le fugă scaunele de sub fund și să piardă țâța (bugetul local) din gură. Nu voi intra în polemică cu nimeni, un lucru este cert, timpul ne va demonstra cine a avut dreptate. Pentru mine a fost o deosebită onoare să fiu viceprimarul Comunei Bălușeni!”, a spus Laurențiu Lupașcu.

Primarul comunei Bălușeni a răspuns acuzațiilor aduse de viceprimar. El spune că nu înțelege comportamentul acestuia, mai ales că între ei nu a avut loc vreun conflict.

Nu știu de ce a demisionat, este decizia lui. Eu nu am avut nicio problemă. Noi nu am avut niciun conflict”, ne-a spus primarul.

Se întâmplă la Botoșani! Un viceprimar, bătut în biroul său din Primărie. Poliția anunțată prin 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *