FOTO O cunoscută cofetărie și-a deschis un nou spațiu de vânzări în Botoșani Shopping Center

O cunoscută cofetărie și-a deschis, săptămâna trecută, un nou spațiu de vânzări în Botoșani Shopping Center. Este vorba de Cofetăria Papillon, care  ocupă o suprafață de 78 metri pătrați, situată la intrarea principală în centrul comercial, langa superba florărie Petalo Luxury Flowers.

„Brandul Papillon aduce un plus de eleganță și bun gust și se diferențiază prin calitatea excepțională. Dupa o sesiune de cumparaturi reusita merita sa te delectezi cu o prăjitură sau o felie de tort”, susțin reprezentanții Botoșani Shopping Center.

Cofetaria Papillon este mereu deschisa pentru a te rasfata intre orele 09:00 si 21:00, de luni pana duminica, sau pentru a comanda cele mai delicioase prajituri si torturi pentru zilele speciale pe care le sarbatoresti. Varietatea de care dispune, cat si gustul echilibrat face din cofetarie un reper al mixului de cumparaturi ce iti ofera un motiv in plus pentru a vizita Botosani Shopping Center.
Centrul comercial cu o suprafață de 20.000 m² reprezintă un mix de retail accesat de peste 5 milioane de vizitatori anual. Botoșani Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 17.000 m², contractați de retaileri naționali și internaționali, din care hipermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 m² alături de NewYorker, Jysk, Decathlon, Sportisimo, Mado, ZooCenter și Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *