Om de afaceri din Botoşani, pus să plătească pentru datoriile firmei sale

Un om de afaceri din judeţul Botoşani a fost pus de judecători să plătească pentru datoriile firmei sale. Este vorba de administratorul societăţii comerciale Maiamir Star SRL, Carmen Burlacu,faţă de care Tribunalul Botoşani a dispus, luni, antrenarea răspunderii materiale.

Măsura a fost luată la solicitarea lichidatorului firmei, Solvens SPRL Vaslui, care vrea să recupereze de la administratorul firmei suma de 527.273 lei.

„Obligă pârâtul Burlacu Carmen, în calitate de fost administrator al debitoarei soc. Maiamir Star S.R.L., să suporte din averea proprie, pasivul acesteia, până la concurenţa sumei de 527.273,75 lei. Executarea silită împotriva foştilor administratori se efectuează de către executorul judecătoresc, conform Codului de procedură civilă. Sumele rezultate din executarea silită vor fi repartizate de către executorul judecătoresc în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, în temeiul tabelului definitiv de creanţe, pus la dispoziţia sa de practicianul în insolvenţă”, se precizează în sentinţa Tribunalului Botoşani.

Maiamir Star SRL are sediul în comuna Stăuceni. Ea a avut ca activitate „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”.

Ultimul bilant depus de Maiamir Star SRL la Finanţele Publice este pe 2018, atunci când a avut o cifră de afaceri de 109.962 lei şi o pierdere de 68.648 lei.

Cât câștigă un angajat care lucrează în shaormeriile deținute de Ștefan Mandachi

Utilaje agricole de 80.000 de euro, ale unui fermier din Botoșani, scoase la vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *