21 de agenți economici din Botoșani, verificați de polițiști. Ce probleme au găsit

Un număr de 21 de agenți economici din Botoșani au fost verificați de polițiști. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 19 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Ispectoratului Teritorial de Muncă și Gărzii de Mediu Botoșani au organizat, în municipiul Botoșani, o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite de natură economico-financiară.

„În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 21 de agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor legale privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, nerespectarea legii privind paza obiectivelor și pentru nerespectarea legislației privind registrul unic de control”, precizează sursa citată.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 74.000 de lei, totodată fiind dispusă și confiscarea a aproximativ 8.000 de lei, reprezetând numerar nefiscalizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *