Botoșănean amendat din cauza unui transport ilegal de lemne

Un botoșănean a fost amendat de polițiști din cauza unui transport ilegal de lemne. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 18 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit, pentru control, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat, de 59 de ani, din comuna Copălău.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, transporta o cantitate mai mare de material lemnos, decât cea înscrisă în documentele de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar diferența de material lemnos, pentru care nu deținea documente, a fost supusă confiscării.

2 thoughts on “Botoșănean amendat din cauza unui transport ilegal de lemne

  1. Dar pe Ciocanescu de la Agafton cine il prinde cand transporta personal lemne cu masinile lui diferite,inclsiv dube acoperite? Transporturile le face in anumite intervale de timp,inclusiv dupa ora 17. De taiat, o fece nonstop,in afara de sarbatori.De la Craciun pana la Craciun.Chiar nu il controleaza nimeni in afara de fiul lui care este inginer la Silvic cu drept de control ,probabil,in afara de taticul ? In ce tara traim? O batrana cu un brat de crengi,este pedepsita iar acestia ?

  2. Acești „stimați domni polițiști” au oprit această utilitară cam la jumătatea pantei din padure, pe sensul de urcare, mai sus de intersecția de la Buda, iar eu cu mașina încărcată a trebuit să opresc în spatele lor pentru că venea mașină din față. Domnilor polițiști, nu știți că oprirea într-un astfel de loc este interzisă? Într-o țară cu polițiști care respectă legea la rândul lor, oamenii legii opresc mașini pentru control doar în locuri unde mașinile pot ieși de pe carosabil. Este frustrant când vezi „apărători ai legii” că încalcă legea: vorbesc la telefon în timp ce conduc, depășesc viteza fără să fie urgență, depășesc pe linie continuă, nu acordă prioritate, etc. Tot ei sunt foarte exigenți când oamenii de rând (prostimea) încalcă legea. Nu suntemi egali în fața legii? Întreb pentru un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *