Un primar din Botoşani: Este mai greu să intri la Cadastru decât la Putin

Primarul unei comune din judeţul Botoşani este nemulţumit de opacitatea conducerii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI). Este vorba de primarul comunei Hăneşti, Costel Matei, care susţine că este mai greu să intri la directorul de la Cadastru decât la Putin.

„E mai ușor de ajuns la Puțin decât la OCPI. Am înțeles ca a fost pandemie și ca v-ati protejat salariații, dar a trecut„, i-a reprosat primarul liberal directorului OCPI, Mihai Bâlbă.

El a precizat că a solicitat o audienţă la directorul de la Cadastru pentru a rezolva probleme admninistrative, legate de terenurile unor şcoli şi a unui cămin aferent sistemului de apă.

De altfel, el spune că a schimbat mesaje prin SMS cu directorul Bâlbă, primind promisiunea că va fi primit în audienţă, fără ca în realitate să se întâmple acest lucru.

Un alt reproş

Un viceprimar din județul Botoșani a declarat vineri, în cadrul unei ședințe care a avut loc la Prefectură și în care s-a discutat și despre alimentarea cu apă a localităților, că, deși are cea mai mare acumulare de apă, Botoșaniul suferă de lipsa apei atât în scop menajer, cât și pentru irigații. Viceprimarul din Cristești, Liviu Stănuc, a atras atenția că autoritățile trebuie să depășească etapa de întocmire a documentațiilor și mater planurilor și să treacă la etapa de construire a rețelelor de apă și a sistemelor de irigat.

„Avem cel mai mare acumulare de apă și degeaba. Israelul udă prin picurare, iar noi scoatem icoanele când nu plouă. Dacă nu facem ceva ceva, degeaba discutam de master planuri”, a spus Stănuc, care a stârnit o reacție de apreciere din partea asistenței.

Un viceprimar din Botoșani la ședința de la Prefectură: Avem cea mai mare acumulare de apă și când nu plouă ieșim cu icoanele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *