Cinci motive pentru a aduce înapoi bigudiurile de păr

Este puțin probabil ca multe persoane să mai aibă bigudiuri de păr în zilele noastre, dar există numeroase beneficii pentru a le aduce înapoi. În afară de faptul că îți oferă bucle moi, elastice și voluminoase, bigudiurile de păr sunt de-a dreptul amuzant de purtat în timp ce te pregătești să ieși în oraș într-un halat în culori vii.

Dar să trecem la fapte și să vedem de ce ar trebui să folosești în continuare bigudiuri de păr.

În primul rând, există o diferență între bigudiurile de păr simple și bigudiurile fierbinți. Bigudiurile de păr simple sunt ușoare și asemănătoare cu velcro. De obicei, le pui în părul tău în timp ce este umed și le poți lăsa să stea și să se usuce la aer, sau poți dormi cu ele și te poți trezi cu bucle perfecte. Această metodă evită căldura, ceea ce este extrem de bine pentru sănătatea părului tău.

Bigudiurile fierbinți trebuie încălzite înainte de a le pune în păr. Deși sunt tot un produs termic, acestea nu îți deteriorează părul la fel de grav ca ondulatoarele electrice, aparatele de îndreptat și uscătorul de păr. Cu părul uscat, bigudiurile fierbinți trebuie să stea timp de 10-20 de minute.

Iată care sunt principalele beneficii ale utilizării de bigudiuri de păr.

  1. Nu deteriorează părul prin căldură

Cel mai mare beneficiu al utilizării de bigudiuri de păr simple este acela de a preveni deteriorarea părului tău de la căldură. În ceea ce privește textura și aspectul real, bigudiurile de păr nu îți vor usca părul ca o tehnică încălzită cu ondulator păr sau cu perie și uscător de păr. Acest lucru înseamnă că vârfurile părului tău vor rămâne moi și fără rupturi.

  1. Vei reuși să faci mai multe lucruri

Un alt beneficiu este productivitatea. Fiecare fată care își ondulează des părul știe că folosirea unui ondulator poate fi o problemă majoră, deoarece necesită timp și energie, iar tu ești legată de un cablu, așa că nu te poți mișca. Cu bigudiurile poți să te plimbi pe unde vrei și să faci mai mult.

  1. Mai mult volum

Pentru că bigudiurile de păr îți țin părul în sus într-o rolă, creezi simultan volum. Acest lucru nu se compară cu a purta împletituri în pat. În acest caz, buclele tale vor rămâne plate și moi.

  1. Bucle mai definite

Fiecare secțiune de păr este separată de o rolă, ceea ce permite ca buclele să fie voluminoase și definite. Buclele tale vor fi distribuite uniform în loc să se strângă unele de altele, așa cum se întâmplă de obicei când folosești un ondulator.

  1. Ușor de personalizat

Bigudiurile de păr vin într-o varietate de forme, dimensiuni și texturi. Poți obține bucle lungi și ondulate, bucle strânse, elastice sau bucle mai mari, de bombă. Nu trebuie să investești în mai multe ondulatoare păr diferite, care tind să fie scumpe. În schimb, optează pentru bigudiuri de păr ușor de cumpărat și personalizabile.

  1. Stilul durează mai mult timp

A petrece o grămadă de timp pentru a-ți ondula părul doar pentru ca buclele să cadă în câteva ore este deprimant. Acesta este dezavantajul utilizării ondulatoarelor de păr încălzite pentru a-ți ondula părul. Cu seturile cu bigudiuri puteți obține bucle mai strânse care durează mai mult timp.

Acest lucru are legătură cu faptul că părul tău este ondulat pe măsură ce se usucă, ceea ce resetează legăturile părului într-o nouă poziție, spre deosebire de coafarea părului deja uscat.

Coafarea părului atunci când este umed, apoi lăsându-l să se usuce, este o modalitate mai bună de a te asigura că coafura ta durează mai mult. Aceasta este o motivație suficientă pentru a te aranja cu bigudiuri, deoarece cine vrea să irosească o zi de spălare pe un păr care oricum nu va rezista până la sfârșitul săptămânii?

Dacă ți se pare totuși că este prea complicat să îți ondulezi părul cu bigudiuri și vrei totuși să mergi pe mâna unui ondulator specializat, cu căldură, îți recomandăm un ondulator Babyliss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *