Un băieţel de un an și o fetiță de 2 ani și jumătate au ars de vii în casă. Mama lor nu se afla cu ei în momentul tragediei

Doi copii au avut parte de un sfârşit tragic. Micuţii au ars de vii în casa cuprinsă de flăcări. Mama lor ieşise din locuinţă, iar când a văzut fumul gros a venit într-un suflet. Când a încercat să intre în cameră, a fost prea târziu. Limbile de foc năpădiseră deja întreaga încăpere, iar copiii nu au mai putut fi salvaţi de femeia disperată.

Dubla tragedie a avut loc în satul Sîrbești, din comuna buzoiană Vintilă Vodă. Femeia îşi creştea singură copiii, tatăl lor fiind la închisoare. La momentul sosirii pompierilor, casa ardea generalizat, iar tavanul se prăbușise. Potrivit reporterbuzoian.ro, casa se afla la câteva sute de metri de zona locuită, aproape de albia râului Slănic, motiv pentru care flăcările nu au putut fi observate de localnici.

Mama copiilor nu avea mutație în comuna Vintilă Vodă, dar Primăria și localnicii o mai ajutau cum puteau, de câte ori aveau ocazia.

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Pentru stingerea acestuia au intervinit angajați ai Punctului de Lucru Beceni și ai Detașamentului de Pompieri Buzău. În urma incendiului au rezultat două victime, ambele decedate. Este vorba de un băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni. A fost afectată o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Incendiul este localizat, iar pompierii intervin pentru lichidarea acestuia.

Sursa: aloiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *