Un fost șef din Poliție a fost găsit mort. Anul trecut a fost cercetat de colegii săi

Este anchetă la Tulcea unde a fost descoperit mort fostul șef al serviciului Caziere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.Comisarul șef a fost găsit fără suflare în fața blocului în care locuia. Polițistul a fost cercetat anul trecut pentru că a fugit de un echipaj al forțelor de ordine, la un control în trafic.

Procurorii de la Tulcea verifică posibilitatea unui omor în cazul fostului șef al serviciului Caziere, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, găsit mort, miercuri dimineață, în fața blocului în care locuia. Se încearcă refacerea traseului parcurs de bărbatul de 44 de ani.

Polițistul a fost cercetat anul trecut pentru că a fugit de un echipaj al forțelor de ordine, la un control în trafic. Comisarul șef, de 44 de ani, era proaspăt pensionat și acum se ocupa de turism în Delta Dunării, susțin apropiații săi. Anul trecut, a fost urmărit pe șoselele din Tulcea chiar de colegii lui. Polițistul era cu mașina personală, dar când a văzut că este oprit la un filtru al celor de la Rutieră, a accelerat. Oamenii legii au reușit atunci să-l prindă abia după ce comisarul șef a provocat un accident. Rămâne de văzut ce vor stabili medicii legiști și procurorii în cazul morții sale.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *