Portofel cu peste 1.000 de lei, bijuterii, carduri şi documente, găsit pe o stradă din Botoşani

portofel cu bani, stiri, botosaniUn portofel cu peste 1.000 de lei, bijuterii, carduri şi documente a fost găsit, miercuri, pe o stradă din municipiul Botoşani. Cei care au găsit bunurile sunt polişiştii locali, care se aflau într-o misiune de dirijare a circulaţiei în zona Complexului Tati din zona ultracentrală a municipiului.

Potrivit Poliţiei locale, portofelul conţinea suma de 1.100 lei, cardurile bancare, bijuteriile, dar și actele de identitate ale unei tinere de 31 de ani, care locuieşte în municipiul Baia Mare şi care se afla în vizită prin Botoşani.

„Pe baza documentelor găsite, poliţiştii locali au constatat că portofelul aparţine unei persoane de sex feminin  în vârstă de 31 ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. Persoana în cauză a fost identificată pe raza municipiului Botoşani fiindu-i predat portmoneul. Aceasta a afirmat faptul că nu îi lipseşte nimic”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Aceştia atrag atenţia că, în repetate rânduri cetăţenii reclamă faptul că bunurile le-au fost furate, dar de multe ori acestea se pierd datorită problemelor cotidiene cu care se confruntă sau pur şi simplu le pierd din diferite motive.

 

Care sunt fabricile din Botoșani cu cei mai mulți angajați. Top 100 de angajatori din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *