Un fost antrenor a naționalei U21 a României, “în cărți” la FC Botoșani! “Am o relație bună cu domnul Iftime. Echipa are potențial”

foto digisport

FC Botoșani este fără antrenor din 10 noiembrie, după despărțirea de Mihai Teja (44 de ani). Florin Bratu, tentat de o ofertă de la FC Botoșani: „Sunt jucători cu care poți face lucruri interesante”

FC Botoșani ocupă locul 12 în Liga 1, cu patru meciuri la rând fără victorie. Luni, 14 noiembrie, FC Botoșani a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 0-0.

Florin Bratu (42 de ani) este unul dintre favoriții pentru preluarea echipei din Botoșani, potrivit digisport

Antrenorul este liber de contract din august 2022, după ce a pregătit naționala U21 a României, și a recunoscut că este tentat de această variantă.

În direct la Digi Sport, Florin Bratu a recunoscut că vorbește cu Valeriu Iftime, patronul echipei moldovene, și a vorbit despre potențialul nefructificat de la FC Botoșani.

„Nu ascund că am o relație bună cu domnul Iftime. Vedem ce va fi în zilele următoare. Mai vorbim (n.r. – cu Valeriu Iftime). Am spus-o, echipa de la Botoșani, lotul, are potential. E o echipă foarte tehnică, cu jucători interesanți, în special cei străini. Pe lângă ei, sunt jucători cu experiență români, Mihai Roman I și II.

La Botoșani sunt jucători cu care poți face lucruri interesante. Boli, Dican, linia de fund, îi stiu. Sunt trei-patru jucători în lot cu care am lucrat”, a spus Florin Bratu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *