El este botoșăneanul care a bătut un tânăr, i-a furat banii și l-a abandonat pe marginea drumului

Botoșăneanul care a bătut un tânăr, i-a furat banii și l-a abandonat pe marginea drumului a fost arestat preventiv. Este vorba de Florin Gabriel Dănilă, care are 29 de ani și care este din localitatea Ungureni, care va sta după gratii pentru cel puțin 30 de zile, în baza unui mandat emis, marți, de Judecătoria Săveni.

Pe 14 noiembrie, pe fondul consumului de alcool și a unor contradicții, Florin Gabriel Dănilă ar fi lovit victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, provocându-i leziuni corporale care au necesitat îngrijire medicală și i-a sustras suma de 800 de lei, lăsând victima pe marginea drumului.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni în dosarul nr. 1238/P/2022. În temeiul art. 202 alin. 1, 4 lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Dănilă Florin Gabriel, …, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prev. si ped. de art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv, de la data de 15.11.2022 până la data de 14.12.2022, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Dănilă Florin Gabriel. Onorariul apărătorului din oficiu al inculpatului, în sumă de 340 lei (av. Aştefănesei Diana, delegaţia nr. 410/2022), se va achita către Baroul Botoşani din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 15.11.2022, ora 15.50, în prezenţa inculpatului, avocatului din oficiu al inculpatului şi reprezentantului parchetului.

 

Contrabandist ridicat de pe Aeroportul Suceava și dus în Penitenciarul Botoșani. Abia venise din Anglia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *