Primarul municipiului Botoșani a anunțat când vor începe lucrările pe străzile Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului

Trei străzi din municipiul Botoșani vor intra în modernizare cel mai probabil anul viitor. Anunțul a fost făcut, marți, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că licitația pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului este în desfășurare.

Am atras 41,4 milioane lei prin programul Anghel Saligny Avem două cvartale și o serie de străzi care urmează să fie reabilitate cu fonduri guvernamentale. Astăzi este în desfășurare licitația pentru străzile Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului. Este licitație ridicată pe SEAP pentru asfaltarea acestor străzi. Cel mai probabil lucrările vor demara la anul, dar anul acesta sunt convins că vom avea un câștigător pentru aceste trei străzi care vor fi asfaltate cu fonduri europene, a declarat primarul Cosmin Andrei.

 

2 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani a anunțat când vor începe lucrările pe străzile Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului

  1. Din pacate aceste strazi sunt deteriorate de alunecari mari de teren. Primaria a aprobat construirea de case noi pe aceste strazi in loc sa dezvolte alte zone cu terenuri stabile. Fondurile europene nu vor fi cheltuite cu eficienta.

  2. S a asfaltat si Dr Tatarilor pe timpul lui Flutur fara ca sa se puna mai intai canalizare si fara ca cetatenii care au ingustat strada sa fie dati inapoi.Sper sa nu asfalteze tot Conrec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *