Un jucător vândut la FCSB, dorit din nou la FC Botoșani: „L-am sunat și i-am zis să vină la mine”

foto: digisport.ro

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că ar vrea să readucă la echipă un jucător pe care l-a vândut la FCSB. Omul de afaceri a spus că a avut recent o discuție telefonică cu Denis Haruț, fundașul celor de la FCSB, chiar înaintea meciului cu Rapid, câștigat de vicecampioană, scor 3-1.

Valeriu Iftime: „L-am sunat pe Haruț și i-am zis să vină la mine dacă nu joacă la FCSB”
Iftime l-a sfătuit pe Haruț să plece de la FCSB în cazul în care va continua să evolueze puțin și i-a transmis fostului său jucător că poate reveni oricând la FC Botoșani.

„Mă uitam la Haruț. Întâmplarea a fost că am vorbit cu el cu o zi înainte de meci. Nu știam că va juca în meciul de campionat de acum o săptămână, cu Rapid. A jucat excepțional! Cu o zi înainte de meci am vorbit cu el. Nu știu dacă l-am influențat cu ceva, dar l-am încurajat.

I-am spus: „Dacă nu poți acolo, renunță la orice bani și du-te undeva să joci! Vino la mine oricând. Nu mai conteză banii, contează să joci’. Și copilul a jucat extraordinar.

Să dea Dumnezeu să joace la fel de bine, e cariera lui în joc, viața lui și sigur va fi foarte, foarte util pentru FCSB, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Haruț a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021, de la FC Botoșani, pentru 660.000 de euro. În a doua parte a sezonului trecut, fundașul a fost împrumutat la formația din Moldova.

Fostul internațional U21 a revenit la FCSB, iar în acest sezon a fost folosit în 13 partide, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *