Ce ceasuri pentru damă se poartă și cum să le asortezi cu o rochie

Când vine vorba despre o ținută reușită, un ceas nepotrivit poate distruge o apariție, în timp ce unul bine ales devine un accesoriu care poate scoate o apariție din anonimat și o transformă într-una de neuitat. Dacă vrei să știi ce ceasuri se poartă, dar și cum să le asortezi cu o rochie, atunci trebuie să ții cont de câteva sfaturi utile.

Poți să alegi acum din lista fabuloasă de rochii de la Fashion Days ceva care să se potrivească cu personalitatea ta. Dincolo de brand, materiale sau culori alese, ceea ce contează cel mai mult când vine vorba despre stilul personal este modul în care simți și îți asumi cu adevărat ținuta purtată. Cel mai important este să fie un lucru care este purtat cu drag și care îți aduce multă bucurie.

Cele mai potrivite combinații de ceasuri pentru damă și o rochie

Atunci când vine vorba despre o rochie elegantă, alegerea potrivită o reprezintă un ceas elegant cu o curea metalică mai fină, poate chiar unul cu pietre prețioase precum acest model de la Michael Kors, din colecția de ceasuri pentru damă de pe Fashion Days. Face parte dintr-un set cadou, este din oțel inoxidabil și vine la pachet și cu o brățară fină și prețioasă.

O altă variantă poate fi ceasul rotund cu o brățară îngustă de la Marc Malone. Poți alege și niște ceasuri Fossil de damă cu detalii fine, elegante și feminine. Lasă-te inspirată acum de nenumăratele modele, stiluri, forme și culori. Alege accesoriile create cu cele mai bune materiale, care te vor însoți pe termen lung indiferent de ocazie.

Atunci când vine vorba despre o ținută casual, poți pune în coșul de cumpărături un ceas cu o curea maro sau neagră, care să fie comod, ușor de purtat, dar și elegant. Dacă vrei să alegi un produs de calitate din colecția de ceasuri pentru damă, pe care să îl asortezi cu niște rochii de la Fashion Days, acum poți opta pentru branduri celebre precum Boss, Emporio Armani sau Guess.

O rochie midi cu mâneci ¾ de la GAP este perfectă pentru a pune mai bine în evidență acest tip de accesoriu. Rochia-pulover de lână și cașmir de la Tommy Hilfiger poate reprezenta un cadou perfect de Crăciun, împreună cu un ceas bine ales.

Dacă preferi stilul sport, Fashion Days îți oferă branduri dedicate pentru ceasuri precum Apple, Fitbit, Puma si nu numai. Ceasurile de la Apple au o mulțime de funcții dedicate precum: GPS, redare muzică, mesaje, dar și senzori de lumină, busolă, accelometru și giroscop. Descarcă aplicația Fashion Days ca să fii la curent cu ultimele oferte speciale pentru ceasurile de damă la cele mai bune oferte, dar și pentru rochii de la Fashion Days.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *