O primărie din Botoșani își construiește un nou sediu. Bugetul pentru investiție: 2,1 milioane de lei

O primărie din județul Botoșani își construiește un nou sediu, pentru care a alocat un buget de 2,1 milioane de lei Este vorba de Primăria comunei Leorda, care demolează sediul actual și își construiește un nou spațiu pentru activitățile de administrare a comunei.  Investiția este realizată cu fonduri de la bugetul local. Clădirea va avea demisol, parter, un etaj și mansardă.

În urma licitației, firma care va executa lucrarea este Palas Mapamond SRL din comuna Șendriceni. Din suma de 2,13 milioane de lei, societatea respectivă va trebui să asigure atât demolarea, cât și construcția Primăriei, dar și sistematizarea verticală (trotuare, alei și parcare) și utilitățile.

Durata contractului este de 36 luni de la constituirea garanției de bună execuție a contractului și emiterii ordinului de începere a lucrarilor. Durata de realizarea lucrărilor este de 18 de luni. Durata contractului de lucrări se încheie pe o perioadă de 3 ani deoarece plățile se efectuează în funcție de disponibilitățile financiare ale comunei Leorda eșalonat pe parcursul a trei ani de zile.

Palas Mapamond SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 1,27 milioane de lei și un profit net de 180.000 de lei. Societatea a avut, anul trecut, în medie zece angajați.

Utilaje agricole de 80.000 de euro, ale unui fermier din Botoșani, scoase la vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *