Doliu în învățământ! A murit o reputată educatoare din Botoșani. „Era de o finețe si de o bunătate rar întâlnite”

Doliu în învățământul botoșănean după ce a murit o reputată educatoare din Botoșani. Este vorba despre Doina Naiman, un cadru didactic apreciat atât de colegii din învățământ, cât și de copii și părinți. Aceasta s-a pensionat după moartea soțului și a plecat la cu familia fiicei sale în Italia. Educatoarea va fi înmormântată marți, la Cimitirul Eternitatea, lângă soțul său.

„Doamna era de o finețe si de o bunătate rar întâlnite. Ani de zile a avut grijă de soțul bolnav, care orbise de la un diabet agresiv. Ii vedeai seara la plimbare, prin oraș. M-am întâlnit cu ea si cu Laura înaintea pandemiei. Sotul murise, doamna se pensionase si a plecat cu familia Laurei în Italia,ca să aibă grijă de nepoțică. Când ne-am întâlnit noi veniseră cu gând să rămână aici, dar pentru că tinerii nu au găsit servicii pe măsura pregătirii lor, au plecat înapoi în Italia”, a povestit un cadru didactic din Botoșani.

O fostă colegă din învățământ susține că Doina Naiman era „o colegă bună, blândă care iubea copiii și meseria de educatoare”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *