El este botoșăneanul mort în accidentul cumplit de luni dimineață. Un copil a rămas orfan de tată

Botoșăneanul mort în accidentul cumplit care a avut loc, luni, în localitatea Vorniceni avea doar 38 de ani și se numește Marius Știrbu. Acesta locuia în comuna Știubieni. Marius Știrbu a murit în accident, iar Florin L., care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, a fost rănit și transportat la spital.

Botoșăneanul era căsătorit și avea un băiat. Bărbatul din Știubieni, care a fost găsit mort, fusese aruncat din autoturism la câțiva metri după impactul cu malul de pământ. Un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, tot din Știubieni, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului, a rămas blocat între fiarele contorsionate.

Potrivit unor martori, cei doi ar fi fost văzuți ultima dată, duminică seară, în timp ce consumau alcool la un bar de pe raza localității Vorniceni. Aceștia erau însoțiti de un al treilea bărbat, care însă a refuzat să mai meargă cu ei cu mașina deoarece se întâlnise la bar cu alți amici.

Accidentul s-a produs în cursul nopții, dar cei doi au fost descoperiți abia dimineață de proprietarii unui teren din zonă, care au anunțat autoritățile.

Au intrat cu mașina într-un mal de pământ

În jurul orei 6:00 polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul județean D.J. 298, în comuna Vorniceni, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

Din verificările efectuate până în acest moment de polițiști, a reieșit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Știubieni, în timp ce se deplasa pe D.J. 298, dinspre localitatea Vorniceni înspre Cordăreni, într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu un mal de pământ.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei persoane, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest moment, polițiștii criminaliști efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *