FOTO Tragedie la Botoșani! Un bărbat a murit, iar o altă persoană a fost rănită după ce au intrat cu mașina într-un mal de pământ

Un accident mortal a avut loc luni în județul Botoșani. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 6:00 polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul județean D.J. 298, în comuna Vorniceni, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

Din verificările efectuate până în acest moment de polițiști, a reieșit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Știubieni, în timp ce se deplasa pe D.J. 298, dinspre localitatea Vorniceni înspre Cordăreni, într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu un mal de pământ.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei persoane, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest moment, polițiștii criminaliști efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

FOTO Accident pe un drum județean din Botoșani. O mașină a lovit violent un camion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *