Familie distrusă! Mama a murit pe loc, tatăl și copilul au ajuns la spital, după ce maşina s-a izbit de un TIR şi s-a răsturnat

Imagini de coşmar, după un accident grav de circulație produs duminică, la intrarea pe A3. Un autoturism în care se afla o familie s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un TIR. Mama a murit, iar tatăl este în stare gravă, anunță echipele de intervenție.

Potrivit ISU Cluj, salvatorii au fost alertați la ora 11.58. Ei au fost informați despre un accident produs între un autoturism și un autotren la urcarea pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădășel către Gilău. În urma impactului au rezultat trei victime, între care două încarcerate.

Mama a murit pe loc, tatăl și copilul au ajuns la spital

Mama a fost declarată decedată după extragerea din autoturism, iar tatăl a intrat în stop cardiorespirator și s-au făcut manevre de resuscitare, au anunțat salvatorii. A treia victimă, copilul familiei, este conștient. Ambii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, familia din Giurgiu mergea spre Zalau-Satu Mare, iar maşina era încărcată cu bagaje. Vehiculul în care se aflau cei trei era pe breteaua de coborâre, iar TIR-ul, condus de un ucrainean, urca pe autostradă. Familia a intrat pe contrasens.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri şi s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Sursa: infostiri.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *