Botoșăneni dispăruți în Italia, căutați cu disperare de familii

Ultimii botoșăneni dați dispăruți în Italia și de care familiile nu mai știu nimic sunt o tânără de 22 de ani și un bărbat de 57. Rudele acestora au depus o plângere la Poliția Română, dar până la acest moment nu s-a primit nicio veste despre ei.

Prisecariu Petronela, 22 de ani, dispărută la Catania

S-a născut la data de 6 iunie 2000 și este din orașul Săveni, județul Botoșani. În anul 2018 a plecat la muncă în Italia, orașul Catania. A ținut legătura cu familia, dar din luna septembrie 2022 nimeni nu mai știe nimic de ea.

Cine are informații poate trimite o sesizare aici: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/prisecariu-petronela-20000606

Prisecariu Petronela, 22 de ani, dispărută la Catania

Roman Corneliu Romică, 57 de ani, dispărut la Guidonia Montecelio (Lazio)

Roman Corneliu Romică este născut la data de 5 august 1965 și are domiciliul în Pârâu Negru, un sat în comuna Mihăileni din județul Botoșani.

Locuiește de mai mulți ani în Italia, la Guidonia Montecelio, o localitate de la periferia Romei. În data de 4 martie 2022 a plecat de la domiciliu unde locuia împreună cu familia și de atunci nu a mai contactat pe nimeni.

Are 1,75 m înălțime, o greutate de 75 de kg, păr șaten și ca semn particular are cicatrici la ambele mâine ca urmare a unei operații.

Cine are informații poate trimite o sesizare aici: https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-disparute/roman-corneliu-romica-19650805

 

Roman Corneliu Romică, 57 de ani, dispărut la Guidonia Montecelio (Lazio)
Sursa: rotalianul.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *