Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, l-a chemat la negocieri pentru postul de antrenor al echipei pe Adrian Iencsi. Într-o intervenție telefonică la Pro Arena, Iftime a vorbit despre posibilitatea ca Iencsi să ajungă la FC Botoșani. Fostul tehnician de la Rapid se afla în studio.

Valeriu Iftime l-a chemat pe Adrian Iencsi la negocieri

„Dacă o să faceți o analiză, o să vedeți că s-ar putea să fie mai potrivit pentru FC Botoșani Adrian Iencsi decât Andrei Prepeliță. Chiar am avut o discuție cu cineva, care printre doi-trei antrenori pe care i-a numit, l-a menționat și pe Adrian Iensci.

Eu îl confundam la un moment dat. Chiar nu fac glume. Acum însă am o teamă,  pentru că am încercat ceva cu Teja și nu a ieșit ce trebuie. Acum îmi e un pic teamă și aș vrea să merg cu cineva care a mai trecut pe la Botoșani. Eu nu sunt din fotbal și eu aleg antrenorii mai ales din puncte de vedere uman și tocmai pentru asta trebuie să-i cunosc. Chiar îl rog pe Adrian să-mi dea un SMS”, a declarat Valeriu Iftime la Pro Arena.

FC Botoșani nu are în acest moment un antrenor principal, după plecarea lui Mihai Teja de la echipa moldoveană, noteaza gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *