FOTO Valeriu Iftime dă lovitura! Un jucător din Liga Campionilor a semnat cu FC Botoșani

foto prosport

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, pregătește o nouă lovitură de piața transferurilor. Acesta aduce în România un jucător de națională. Este vorba despre Charles Petro, un mijlocaș defensiv în vârstă de 21 de ani din Malawi, care poate juca și pe postul de fundaș central. La momentul actual, Charles Petro este legitimat la Sheriff Tiraspol, în Republica Moldova, însă contractul său expiră în luna decembrie a acestui an, noteaza prosport.

Valeriu Iftime s-ar fi înțeles deja cu Charles Petro, iar jucătorul originar din cel mai sărac stat din Africa va merge la FC Botoșani în luna ianuarie din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul joacă pentru naționala statului Malawi a cărui selecționer este românul Mario Marinică (57 de ani). Românul a devenit selecționerul echipei naționale din Malawi în decembrie 2021 și a reușit să producă surpriza la Cupa Africii 2022.

Charles Petro a ajuns la Sheriff Tiraspol în februarie 2020, după ce a evoluat la Big Bullets, în Malawi.

În acest sezon al primei ligi din Republica Moldova, Charles Petro a jucat doar cinci meciuri până acum. În sezonul trecut a bifat 15 partide, în care a reușit să înscrie și un gol.

De când este la gruparea moldoveană, jucătorul malawian a evoluat în cinci partide din Liga Campionilor și alte trei în Europa League.

  • 300 de mii de euro este cota de piață a lui Charles Petro, potrivit Transfermarkt.
  • 5 meciuri a jucat Charles Petro pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon al primei ligi din Republica Moldova
  • 8 meciuri a jucat, în total, Charles Petro pentru Sheriff Tiraspol în cupele europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *