Se fac angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Nu mai puțin de 11 posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de 11 posturi spre a fi ocupate. Astfel, la Compartimentul de protecția datelor a fost scos la concurs un post de referent, cu concurs pe 5 decembrie.

La Serviciul Contabilitate este scos la concurs un post de economist -concurs pe 6 decembrie, iar la Compartimentul supraveghere aparatură medicală este scos la concurs un post de inginer-specializare inginerie medicală, inginerie fizică-concurs pe 7 decembrie.

La Biroul tehnic-Serviciul ATA este disponibil un post de inginer (inginerie civilă, ingineria instalațiilor, inginerie electrica sau mecanică)-concurs pe 8 decembrie, în timp ce la Compartimentul RSTVI-Birou Tehnic este disponibil un post de tehnician RSTVI-concurs pe 12 decembrie.

Unitatea spitalicească mai caută un muncitor calificat la Compartimentul centrale telefonice-concurs pe 13 decembrie și un agent DDD debutant la Compartimentul SPIAAM-concurs pe 5 decembrie.

La Compartimentul Bucătărie dietetică este scos la concurs un post de asistent medical nutriție- concurs pe 6 decembrie, La Secția Ortopedie un post de statistician medical-concurs pe 7 decembrie, la Laboratorul BFT adulți este disponibil un post de asistent medical-concurs pe 8 decembrie. De asemenea, la Secția ORL este disponibil un post de asistent medical-concurs pe 12 decembrie.

Dosarele de concurs se depun la Spitalul Județean până la data de 23 noiembrie Concursul constă în probă scrisă, practică și interviu. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *