Centură nouă pentru orașul Flămânzi. A fost stabilită firma care va face proiectarea

sosea de centura, stiri, botosaniUn nou pas pentru construcția noii șosele de centură a orașului Flămânzi. Primăria din Flămânzi a stabilit, în urma unei licitații, firma care va face proiectarea viitorului ocolitor al orașului. Astfel, studiul de fezabilitate, proiectul pentru autorizarea lucrărilor de construire (PAC), proiectul de organizare a execuției (POE) și proiectul tehnic vor fi realizate de societatea comercială Simpa Consult SRL Iași.

Această firmă se va ocupa și de identificarea proprietarilor afectați de lucrările propuse, inclusiv parcelele de teren afectate de lucrările de mutare și protejare a utilităților publice, imobile afectate de lucrările de amenajare peisagistică, refacerea conexiunilor la drumurile locale și accesele la proprietăți, drumuri de întreținere și exploatare respectiv furnizarea de planuri detaliate cu informații privind proprietarii. Realizarea evaluărilor de cost individuale pentru exproprierea fiecărei parcele de teren.

Pentru lucrările prestate, Simpa Consult SRL Iași va primi o sumă de 4,7 milioane de lei.

Simpa Consult, înființată în 2005, desfășoară „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. În 2021, aceasta a avut o cifră de afaceri de 2,46 milioane de lei și un profit de 666.898 lei. Ea a lucrat anul trecut în medie cu 18 salariați.

Se întâmplă la Botoșani! Un viceprimar, bătut în biroul său din Primărie. Poliția anunțată prin 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *